Ik ben tekstschrijver. Wat kan ik voor je doen?

Wil je jouw bedrijf en je producten meer laten stralen? Online gevonden worden? Dan kan ik je helpen. Mijn content, originele, journalistiek getinte en eerlijke teksten, en mijn heldere kijk op goede communicatie leiden tot traffic, invloed, omzet en resultaat.

Ik verdiep me in jou. En ik vraag vooral door. Wil weten wat je bezighoudt. Hoe het allemaal begon. Ik wil het beste naar boven halen. Zodat ik je klanten kan vertellen waar je goed in bent en wat jou anders maakt dan de rest. Ik help je om een  betere website te maken, waarop je bezoekers snel vinden wat ze zoeken. Zo kan ik al je communicatiemiddelen onder de loep nemen. Ze sterker maken. Beter. Effectiever. Origineler.

Klein. Overzichtelijk. Groots

Beoordelen van ruw filmmateriaal op locatieCommunicatiebeleid hoeft niet altijd groots en meeslepend te zijn. Als het maar inhoud heeft, origineel is en dicht bij mensen staat. Vaak leiden kleine, overzichtelijke acties tot grootste dingen. Je boodschap goed timen en eerlijk zijn. Dat is belangrijk.

Mijn ervaring

Ik heb 17 jaar ervaring in mijn vakgebied en studeerde Communicatie en Journalistiek in Utrecht. Tijdens mijn afstuderen deed ik onderzoek voor Endemol. Dat leidde tot een baan op de persafdeling. Na 2,5 jaar werd ik eindredacteur en kort daarop hoofdredacteur voor het verenigingsmagazine ANBO Vizier (oplage 170.000). Schrijven, mensen aanraken met woorden, heb ik altijd gedaan. Via columns, blogs en korte verhalen. In 2008 riep het eiland me terug. Een Texels bedrijf vroeg me om voor hen te komen werken. Een aanbod dat een eilandmeisje niet kan weigeren. Nu heb ik een eigen communicatiebureau, Effactory Creatieve Communicatie.

Bel of mail je me? Dan gaan we samen leuke dingen bedenken om je product te laten stralen.