Wat anderen zeggen

“Femmy heeft de zeldzame gave om in ingewikkelde communicatietrajecten zowel de grote lijn te blijven volgen als ook de planning en elk detail dat van belang is te blijven bewaken. Daarin stuurt ze op zo’n prettige, vriendelijke en tegelijkertijd zakelijke manier aan, dat alle betrokkenen daar in mee gaan.”

Jacco Dros | projectmanager en communicatieadviseur 

“Ik ken Femmy als een gemotiveerde en gezellige collega bij EN/OF. Al snel hadden we een bijzondere klik, wat resulteerde in een goede samenwerking. Als ik straks ook als zzp’er werk, kunnen we deze samenwerking oppakken en intensiveren. Het is heerlijk om een goede copywriter in de buurt te hebben, die op dezelfde golflengte zit.”

Marlon Bruin | designer 

“Femmy is deskundig op haar vakgebied met gevoel voor andere disciplines. Ze biedt net dát stuk extra waardoor het resultaat direct op een hoger niveau ligt. Ze is doortastend, met aandacht voor detail zonder de grote lijn uit het oog te verliezen. Ze is een ondernemende eilandvrouw en voor mij een vaste waarde in een creatief team.”

Edwin Boering | art-director en mediastrateeg

Als grafisch vormgever wil ik mijn klanten een totaalpakket kunnen aanbieden. Pakkende teksten horen daar ook bij. Femmy is goed in teksten schrijven op een vlotte aansprekende manier. Ze zorgt ervoor zorgen dat het verhaal net even langer blijft hangen. Femmy kan ook met vormgeversogen kijken naar haar tekst en de zinnen daarop aanpassen. Kortom: ik werk graag met haar!

 Evalien Weterings | ontwerper 

Een sprankelende griet die altijd vol ideeën en energie zit. Fijn mens om mee samen te werken. Afspraak is afspraak. Ziet geen beren op de weg. ‘Ja maar’ staat niet in haar woordenboek (als je dit zegt, kost dat je tijdens brainstormsessies een euro). Vindt altijd het juiste woord.

Silvia Schraag-Van Beek | conceptontwikkelaar | ontwerper

“Ik vind het opmerkelijk knap hoe Femmy elke keer weer mijn ideeën en complexe verhalen en die van mijn klanten tot de kern terugbrengt en vertaalt naar goede teksten en helder communicatiebeleid. Dat doet ze op een duidelijke, krachtige en gebruiksvriendelijke manier. Femmy heeft een invoelend vermogen en heldere, analytische geest en is de meest creatieve en boeiende (tekst)schrijver die ik ken. Ik werk graag met haar. Dankzij haar professionaliteit, humor, manier van vragen stellen en inzicht, is onze samenwerking altijd plezierig en inspirerend. Hij levert altijd geweldige resultaten op.”

Jan Hoek | webdesigner | webontwikkelaar | seo-specialist |  WordPress-specialist