Wat kan ik voor je doen?

Wil je jouw bedrijf en je producten meer laten stralen? Online gevonden worden? Dan kan ik je helpen. Mijn teksten, kennis van online marketing en communicatie leiden tot traffic, invloed, omzet en resultaat.

Ik verdiep me in jou en je klanten. En ik vraag vooral door. Wil weten wat je bezighoudt. Wie je wilt bereiken. Wat je wilt bereiken. Hoe het allemaal begon.

Ik wil het beste naar boven halen. Zodat ik je klanten kan vertellen waar je goed in bent en wat jou anders maakt dan de rest. Ik help je om een  betere website te maken, waarop je bezoekers snel vinden wat ze zoeken. Zo kan ik al je communicatiemiddelen onder de loep nemen. Ze sterker maken. Beter. Effectiever. Origineler.

Klein. Overzichtelijk. Groots

Beoordelen van ruw filmmateriaal op locatieCommunicatie- en marketing beleid hoeft niet altijd groots en meeslepend te zijn. Als het maar inhoud heeft, origineel is en dicht bij mensen staat. Een checklist maken en deze stap voor stap afwerken, dat kan je zichtbaarheid online al gigantisch vergroten. Vaak leiden kleine, overzichtelijke acties tot grootste dingen. Je boodschap goed timen en doen wat je belooft. Dat is belangrijk.

Mijn ervaring

Ik heb 17 jaar ervaring in mijn vakgebied en studeerde Communicatie en Journalistiek in Utrecht. Tijdens mijn afstuderen deed ik onderzoek voor Endemol, naar de samenwerking tussen de OR en directie.

Dit leidde tot een baan op de communicatieafdeling. Na 2,5 jaar werd ik eindredacteur en kort daarop hoofdredacteur voor het verenigingsmagazine ANBO Vizier (oplage 170.000). Ik gaf leiding aan een extern redactieteam en zorgde voor een goede verbinding met de interne organisatie. Schrijven, mensen aanraken met woorden, en daarnaast met een goede afstemming tussen mensen  succes boeken, zowel intern als extern, gaat mij goed af.

In 2008 riep het eiland me terug. Een Texels bedrijf vroeg me om voor hen te komen werken. Een aanbod wat een ondernemende eilandvrouw niet kan weigeren. Nu heb ik een eigen communicatiebureau, Effactory Creatieve Communicatie.

Bel of mail je me? Dan gaan we samen teksten schrijven, je website nog verder verbeteren en nog meer leuke en relevante dingen bedenken om je product te laten stralen.